Nur Nadhirah's FotoPage

By: Nur Nadhirah Mohd Zam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jul-2007 12:41 Email | Share | | Bookmark
The latest member in the family

 


Si budak muka cina!


Wednesday, 4-Jul-2007 13:18 Email | Share | | Bookmark
Sisters



From left: Rahila Hanoum, Aisyah Hanoum, Jamilah Hanoum & Salmah Hanoum

My grandmother and her sisters...comelkan hehe


Saturday, 9-Jun-2007 15:50 Email | Share | | Bookmark
Picnic Again

Happy Birthday!
Happy family
 
View all 15 photos...
Last Saturday, I went to Isi Rimba for a picnic with Amy,kakak,abg fiq and his family. Tempat nyee sangat lah cantik & air sungguh bersih dan sejuk...hehehe. Best giler.we also celebrated ucu and azeem's birthday there.sice dah buuat bday party so ader lar games and tanpa segan dan silu kitorg sume pun main laa mcm masa zaman kanak2 dulu . overall it was a fun day








Saturday, 19-May-2007 07:50 Email | Share | | Bookmark
Kelantan

 
 
 
View all 23 photos...
Kelantan is a shopping heaven for those yg gile kain utk nk buat baju kurung,tudung & baju...memang murah giler kat sane.kena pandai tawar lar ngan mek2 kelate kat situ









Monday, 7-May-2007 14:29 Email | Share | | Bookmark
PD Weekend

 
let's partaay!!
 
View all 8 photos...











Sangat best!! kengkwn kalau rase cam nk gi bercuti di tepi pantai yg dekat mari2 kita tinggal kat sini...murah gak...boleh sumbat ramai manusia dlm 1 apartment . Thanks to kakak,abg fiq & family


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net